2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Okulların çevre düzenlemesi yapılıyor

Trabzon Belediyesi tarafından eğitim kurumlarına yönelik asfaltlama, betonlama ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Daha önce kent merkezindeki değişik okullara bu hizmetleri yapan belediye, şimdi de Çömlekçi Cengiz Topel İlköğretim Okulu çevre düzenlemesini yapıyor.

Okulun güney ve batı kısmında 2 metre yüksekliğinde yapılan çevre duvarları ile okul korumaya alınırken, buradaki boş alan okul bahçesi ve çocuk oyun alanı olarak yeniden düzenleniyor. Belediye tarafından ayrıca, Doğançay İlkokulu bahçesine 400 metrekare asfalt dökülerek öğrenciler çamurdan kurtarıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, eğitim kurumlarına önem verdiklerini belirterek, "Eğitim kurumlarımızdan bize ulaşan her talebi imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bugüne kadar birçok okulumuza değişik yardımlarda bulunduk. Şimdi de yıllardır ihmal edilen Çömlekçi Mahallemizdeki Cengiz Topel Okulu bahçesini düzenliyoruz. Burada başlattığımız çalışma ile hem okulu korumaya alıyoruz, hem de öğrencilerimize sağlıklı oyun alanları yapıyoruz" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 14:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?