5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ölen eşe son bakış

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden, 15 gün sonra dünyaya gelecek olan kızı ameliyatla kurtarılan Gülay Aksu, bugün ilçeye bağlı Veliköy'de son yolculuğuna uğurlandı.

Eşini kaybeden Halim Aksu, eşinin tabutuna son kez bakarken gözyaşı döktü.


Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında; 2 kız annesi olan ve 3. kızına hamile olan Gülay Aksu, 15 gün sonra dünyaya gelecek kızı için doktor kontrolüne gitmiş ve dönüşte Karadeniz Sahil Yolu Çarşıbaşı İlçe Geçişi'nde dolmuştan inerek yolun karşısına geçerken, H.Y. yönetimindeki 61 DF 836 plakalı minibüsün çarpması sonucu kaldırıldığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

15 gün sonra dünyaya gelmesi beklenen bebek, ameliyatla alınarak kurtarılmış ve Karadeniz
Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınmıştı.


Gülay Aksu (32) için bugün Çarşıbaşı ilçesi Veliköy köyü Kıran mahallesinde ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına İstanbul'dan gelerek katılan eşi Halim Aksu (35), gözyaşı dökerek eşinin tabutuna son kez baktı. Ölen eşinin ismini yeni dünyaya gelen kızına vereceğini belirten Aksu, "Kazayı İstanbul'da öğrendim. Telefonla haber verdiler. Çok şükür kızım kurtuldu. Ölen eşimin ismini kızıma vererek yaşatacağım" dedi. Bir iş kazası sonucu 8 yıl önce sakat kalan baba İzzet Başaran
(54) ise, kızının ölümüne neden olanlara beddua ederek yola üst geçit yapmayan yetkililere de tepki gösterdi. Kılınan cenaze namazının ardından Gülay Aksu, Kıran mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 21:44:51
Güncelleme :20 Haziran 2009 Cumartesi 05:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?