5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ömer Aysan ilk antrenmanına çıktı

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sabah çalışması ile sürdürürken, Ankaraspor'dan transfer edilen Ömer Aysan Barış takımla birlikte ilk çalışmasına katıldı.

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle bu haftayı bay geçecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana ameliyat olan Zafer Yelen katılmadı. Bordo-mavili futbolcular antrenmanda gruplar halinde düz koşu yaparken, Ankaraspor'dan transfer edilen Ömer Aysan Barış takımla birlikte ilk çalışmasına katıldı. Bu futbolcunun 41 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Ömer Aysan idman sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a yedek oturmaya değil oynamaya geldiğini söyledi. Bordo-mavili kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade eden genç futbolcu "Takımla birlikte ilk idmanıma bugün çıktım. Trabzonspor'a geldiğim için mutluyum ve onurluyum. Transferim biraz zor oldu ama çok şükür Trabzonspor'dayım. Eksiklerim var eksiklerimi biran önce giderip takımda forma giymek istiyorum. Bu takımda oturmaya değil, oynamaya geldim" dedi.

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışından koptuğuna inanmadığını da belirten Ömer Aysan "Lig uzun bir maraton daha 24 hafta daha var ve liderle aramızdaki fark kapatılmayacak bir fark değil" diye konuştu.

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 13:02:01
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 17:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?