30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Önce kavga, sonra yangın

Trabzon'da yıkımı süren eski TEKEL binasında satılmaya ve kullanılmaya müsait malzemelerin paylaşımı sırasında 2 grup arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu malzemeler ateşe verilirken, çıkan yangın ve olay sonrası 9 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Gülbahar Hatun Mahallesi eski TEKEL binası içerisinde dün akşam saatlerinde 2 grup arasında bina içerisindeki satılmaya ve kullanılmaya müsait malzemelerin paylaşımı konusunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından paylaşılamayan malzemeler ateşe verilirken, yıkımı süren binada yangın çıktı. Yangına Trabzon Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, olay yerine gelen polis ekipleri de kavga eden ve yangına sebebiyet veren şahısları gözaltına almak istedi. 

Şahısların polise karşı koyması ve ellerindeki tahtaları ve malzemeleri polislere atması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi çağrıldı. E.A, E.Ç, F.H, Ş.Ş, Y.A, A.İ, A.B, S.İ. ve N.Y. isimli 9 kişi "görevli polis memuruna mukavemet ve görevi engellemek" suçlarından gözaltına alınırken, şahısların alkollü oldukları belirlendi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 12:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?