30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Onlara Karadeniz darbesi vurun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon’dan Başbakan Tayip Erdoğan’a yine ağır bir dille yüklendi. Yaklaşık 20 bin kişilik bir kitleye hitap eden, konuşması sık sık sloganlar ve Erdoğan’ı şikáyet ettikçe yükselen yuh sesleriyle kesilen Bahçeli, "Yuh çekmeyin onlara Karadeniz darbesi vurun da bir daha belini doğrultamasın" dedi.

Bahçeli, şu mesajları verdi:

HER GENCİ NECMETTİN BİLAL SANIYOR

Başbakan’a bakarsanız. Türkiye kalkınmış zenginlenmiş ve mutlu. Her gencimizi Necmettin Bilal zannediyor. Milliyetçiliğin yükselişini önleyemeyince, istismara yöneldi. Sen milli olan hiçbir şey bırakmadın ki milliyetçi olasın. Ofer’e, Ogerlere El Kadı’ya kucak açıyorsun kefil oluyorsun Türküm diyene kefil olamıyorsun.

BİRBİRİNİN KUYUSUNU KAZAN ÜÇLÜ

Kayseri’de 3 kişi oldular. Üçünün gönlünden de cumhurbaşkanlığı geçiyor. Kapalı kapılar arkasında birbirlerinin mezarlarını kazıyor. Milletin karşısına geçip cumhurbaşkanlığını istismar ediyorlar. Cumhurbaşkanlığı makamıyla oynanmaz buralar yuhalatılmaz herkes edepli olmak mecburiyetindedir. 26 Nisan 2000 tarihinde Sayın Sezer üzerinde uzlaşma sağlandı. Bugün meydanlarda yuhalatanlardan o zaman Arınç ’Türkiye’nin önünü açacak bir cumhurbaşkanı’, Gül ’Ecevit’e helal olsun ben de oy vereceğim’, Cemil Çiçek ’ben de destek veririm’ demişti. Şimdi ne oldu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 09:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?