5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ortak sorun işsizlik

Partisinin Trabzon Belediye Başkan adayına destek vermek için seçim çalışmalarına katılan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, kendisine veya yakınına iş isteyen vatandaşları dinlemekten seçim projelerini anlatmaya fırsat bulamadı.


AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek veren Bakan Özak, Tabakhane esnafını ziyaret etti, ardından bir restoranda AK Parti İl Kadın Kolları tarafından kadınlara yönelik düzenlenen toplantıya katıldı. Bakan Özak gittiği her yerde Türkiye’nin olduğu gibi Trabzon’un da çözüm bekleyen en önemli problemi olan işsizlik gerçeğiyle karşılaştı, kendisine veya yakınına iş isteyen vatandaşların taleplerini dinledi, bu talepleri yanındakilere kaydettirdi.


Kadınların katıldığı toplantıda da Bakan Özak’ın ve milletvekillerinin yanına gelen ve büyük kısmı iş talebinde bulunanların oluşturduğu görüntü dikkat çekerken, Bakan Özak seçim projelerini anlatmaktan çok vatandaşın sorunlarını dinlemek durumunda kaldı.


Yerel hizmetlerle ilgili olmasına rağmen Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde vatandaşların yol, su, elektrik, alt yapı hizmetlerinden çok iş talebinde bulunmaları iktidar partisinin adayları kadar diğer partilerin adaylarını da zor durumda bırakırken, işsizlik probleminin Mahalli İdareler Seçimleri’ni genel seçim havasına çevirdiği gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?