2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

ÖSS Sayısal 3. Trabzon'dan çıktı...

Çağrı Sarıgöz'ün Trabzon'da öğrenim gördüğü Yomra Fen Lisesi ve Özel Karadeniz Dershanesi'nde de Türkiye ikinciliği haberi büyük sevinç yaşattı. Karadeniz Dershanesi Müdürü Rıfat Yağcı, Türkiye ikincisi olan öğrencilerinin kazandığı başarının kendilerinin çok mutlu ettiğini belirterek, kendisine üniversite hayatında başarılar dilediğini söyledi. Çağrı Sarıgöz'ün Fen Lisesi'nde öğrenim gören diğer öğrencilerle sınava aynı sınıfta hazırlandığını, gayretli ve disiplinli bir öğrenci olduğunu kaydeden Yağcı, "Çağrı'nın başarısında Yomra Fen Lisesi'nin yanı sıra dershanemizin de katkıları inkar edilemez. 7 ay boyunca dershanemizde sınava hazırlandı. Bu başarılar tesadüfi değildir. Disiplinin sevgiyle yoğrulduğu sistemli ve özverili bir çalışmanın ürünüdür bu başarı. Yıllardır sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında gösterdiğimiz başarıları seçkin kadromuza borçluyuz" diye konuştu.
Öte yandan Çağrı Sarıgöz'ün, Mart ayında sınava hazırlanmak için sağlık raporu alarak Trabzon'dan ayrıldığı ve memleketi Osmaniye'ye gittiği öğrenildi.
iha-trabzon
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 13:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Levent Kayık IP: 81.212.88.xxx Tarih : 23.07.2004 09:16:09
Çok değerli Okul müdürümüzü , idareci arkadaşalrı ve başarıda özverili çalışmalarıyla büyük pay sahibi olan değerli öğretmenlerimi candan kutluyor, bu derecelerin Yomra Fen Lisesinin gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağının işareti olduğu inancımla; Tüm okul çalışanlarını kutluyorum. Sınavlarda başarıdan başarılara koşan o genç istikbalalrimizi de candan kutluyor başarılarının devamını diliyorum