5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Otomobil dereye uçtu: 3 ölü

Trabzon'un Maçka ilçesinde, bir otomobilin dereye yuvarlanması sonucu aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti.

Trabzon'dan Gümüşhane istikametine giden Rize'nin Çayeli ilçesinde görevli polis memuru Abdullah Kılıç (35) yönetimindeki 58 DC 552 plakalı özel otomobil, ilçenin Mataracılar köyü mevkiinde hatalı sollama ve yoldaki mucurların etkisiyle yoldan çıkarak Değirmendere Deresi'ne yuvarlandı.

Dere içerisinde ters dönen otomobilde sürücü Abdullah Kılıç, eşi Münevver Kılıç ve oğlu Doğukan Kılıç (11) hayatını kaybetti. Otomobilin içindeki cesetler itfaiye ekiplerinin de katıldığı bir çalışmayla uzun uğraşlar sonucu çıkartıldı. Araçtaki cesetler ambulansla Maçka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yerine gelen Vali Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz incelemelerde bulundu. Vali Recep Kızılcık, yolun standartları ile ilgili bazı sorunlar bulunduğunu söyledi.

Karayolları ile ilgili buradaki yolla ilgili şikayetler bulunduğunu belirten Vali Recep Kızılcık "Biz ildeki en yüksek kamu görevlisi olarak bunları araştıracağız. Bir eksiklik aksaklık olması durumunda gerekli ceza verilecektir kimsenin bundan şüphesi olmasın. Yolun standartı kesinlikle düzeltilecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 13:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal uzun IP: 78.167.143.xxx Tarih : 27.07.2009 10:07:31

tüm türkiye olarak şükrü kilim hocama baş salığı diliyoru allah mekanını cennet eylesin  yakınlarına başsağlığı dilerim