30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Özak'tan kongre yorumu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, kongre sürecinde direkt olarak yer almayacağını ama 40 yıldır Trabzonspor camiasının içinde bulunan bir kişi olarak da sorumluluğunun bilincinde elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak Trabzonspor Kulübü Olağan Genel Kurulu öncesinde muhtemel başkan adaylarının çalışmaları devam ederken, kulüp eski başkanlarından Bakan Özak, Trabzon kamuoyunda bazı isimlerin öne çıkmak için kendisinden işaret bekledikleri yönündeki yorumların doğru olmadığını kaydetti.

Trabzon Yavuz Selim Sahası'nın açılış töreni öncesinde gazetecilerin bu yöndeki sorularını cevaplandıran Bakan Özak, "Bu tespit çok yanlıştır. Trabzonspor büyük bir camiadır. Bize düşen görevler var. Camia bir araya gelerek bir karar vermeli. Mevcut yönetim ve aday olarak çıkacak arkadaşlar var. Önemli olan Trabzonspor'un iyi yönetilmesidir. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum hepimizi üzüyor. Daha iyi olması lazım. İnşallah bir araya gelinir, biz de katkıda bulunuruz" diye konuştu.

Sürece müdahale edip etmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine Bakan Özak şu açıklamayı yaptı: "Her dönemde bizden katkı bekleniyor. İki yıl önce de İskender Önal'ın listesini destekledik. Ama maalesef o dönemde itibar görmedi. Bizim şu anda adayımız yok. Aday çıkması için arkadaşlar çalışıyorlar. Benim direkt içinde olmam doğru değil bir siyasetçi olarak. Ama Trabzonspor'un 40 yıldır içinde olan bir kişi olarak bu şehrin bize yüklediği bir sorumluluk var. O sorumluluğun bilincindeyiz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz".

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 16:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?