5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Özak'tan Trabzonspor yorumu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor'un sahasında 2 maç üst üste yenilmesine rağmen yine de şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu söyledi.


Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon'da düzenlenen ilköğretim okulları arası futbol yarışmasında il birinciliğini kazanan Cudi Bey İlköğretim Okulu Futbol Takımı'na kupa ve madalya verilmesi için düzenlenen törene katıldı. Şampiyon futbolculara kupa ve madalya veren Bakan Özak'a, üzerinde ismi yazılı 61 numaralı okul forması hediye edildi.


Törenin ardından Turkcell Süper Lig'de bu hafta oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçıyla ilgili de konuşan Bakan Özak, "Trabzonspor, sahasındaki son 2 maçta yenilmesine rağmen çok iyi puan aldı. Bugün 15 takımın üzerindeyiz. Trabzonspor'un yine saha ve seyirci avantajı var. Büyük maçları da iyi oynuyor. Ben inanıyorum ki, Galatasaray karşısında galip gelsek, hatta berabere kalsak da biz yine şampiyonluğun en büyük adayıyız. Fenerbahçe de, Galatasaray da, Beşiktaş da kendi sahasında yenildi, puan
kaybetti. Trabzonspor da sahasında takıldı. Ama daha dikkatli olmalıyız. İyi ve kötü günlerde takımın etrafında olursak bu işleri hallederiz" dedi.
Trabzonspor'un oynadığı futbola zaman zaman eleştiri getiren Bakan Özak, bu eleştirilerin takıma katkı sağlaması durumunda takdirle ve saygıyla karşılanması gerektiğini, yaptıkları eleştirilerin de Trabzonspor'un daha iyi olması için olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 14:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?