5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Özen Fenerbahçe'yi düşünüyor

Trabzonspor'un genç çalıştırıcısı Ahmet Özen, Fenerbahçe maçından başka bir şey düşünmediklerini söyledi.


Teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar Ahmet Özen'i göreve getiren ve başarılı bir dönem geçiren Bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında ligde yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Sivasspor maçının ardından Yanal'ın istifası sonrası göreve gelen Ahmet Özen yönetiminde Trabzonspor, sahasında Kayserispor'u 4-1, deplasmanda Kocaelispor'u 3-1, sahasında Bursaspor'u 1-0 ve son olarak da dış sahada Eskişehirspor'u 5-2'lik farklı bir skor ile yendi ve 4 maçtan 12 puan çıkartarak zirvenin ortağı oldu.


Bu sezon Ahmet Özen yönetiminde ilkleri yaşayan Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında yine bir ilk peşinde olacak. Bu sezon derbi karşılaşması kazanamayan Bordo-mavili takım taraftarı önünde bu özlemini sonlandırmak istiyor.


AHMET ÖZEN FENERBAHÇE'Yİ DÜŞÜNÜYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, Fenerbahçe maçından başka bir şey düşünmediklerini belirterek, kazanmak için futbolcuların ellerinden geleni yapacağını söyledi.


"Hocalar kadro kurarken her zaman zorlanır" diyen genç teknik adam, "Geçen hafta Yattara ve Gökhan yoktu. Onlarında yokluğunda da zorlandık. Şimdi iki oyuncumuzda var yine zorlanıyorsunuz. Bu her yerde böyledir. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacak ve bu futbolcular ellerinden geleni yapacaklar" diye konuştu.
Sezon sonundaki durumuyla ilgili bir değerlendirme yapmadığını belirten Özen, "Sezon sonu için ne olacağı noktasında bir değerlendirme yapmadım. Tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Bunun haricindeki işlerle ilgilenmiyorum. Zorlu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alıp hedeflediğimiz yerde ligi tamamlama arzusu içindeyiz. Tüm takımında düşüncesi bu yönde. Fenerbahçe maçını hayırlısıyla bir geçelim ondan sonra neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.


Bazı basın organlarında kendisine transfer teklifinde bulunulduğu şeklinde çıkan haberler üzerine ise Özen, kendisine gelen bir şeyin olmadığını belirtti.


TEKNİK DİREKTÖRLÜK DİPLOMASI
Uzun yıllardır Trabzonspor'da görev yaptığını belirten Özen, "Uzun yıllardır Trabzonspor'da görev yapıyorum. 2002 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) teknik direktörlük diploması alabilmek için kurslara müracaat ettim. Trabzonspor'da çalışıyorum. Bir sürekliliğim var ama bugüne kadar bir cevap alamadım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 12:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?