30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Pelitlili futbolcular kupada iddialı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone’nin ortaklaşa düzenlediği Küçükler Futbol Şampiyonası’nda Trabzon’u temsil edecek olan Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun futbol takımı Bursa’ya hareket etti. 

Okul önünden kalabalık bir vatandaş grubunun uğurladığı okul takımı adına konuşan Beden Eğitimi öğretmeni Yakup Bırasoğlu, bu şampiyonada beşinci kez Türkiye Kupası’na katılma şansı yakaladıklarını, hedeflerinin Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek ve ilk beşe girmek olduğunu söyledi. 

Bırasoğlu, sağlıklı, kendine güvenen, kendilerini kurallara uygun olarak ifade edebilen bir grup sporcu yetiştirdiği için mutlu olduğunu ifade ederek "Bu faaliyetle çocukların ufku açıldı. Hayal güçleri gelişti ve artık hayallerini kovalamaya başladılar. Yaklaşık 9 bin takımın Türkiye çapında katıldığı bir organizasyonda son 32 takım arasına girmek büyük başarıdır" dedi. 

Bırasoğlu, son dönemlerde beldeleri Pelitli'nin isminin kötü olaylarla gündeme geldiğine dikkat çekerek "Beldemizi fair-play çerçevesinde temsil etmek ve organizasyon fair-play kupasını da almak için davranışlarımıza dikkat edeceğiz. Beş kez katıldığımız bu turnuvada sporcularımızın sergiledikleri güzel futbol her kesimce alkışlanırken, seyehat süresince ortaya koydukları davranış biçimleriyle de dikkat çekmişlerdir” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 16:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?