3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Profesyonel liglerin tek yenilgisizi

Türkiye'de profesyonel liglerin tek yenilgisiz takımı Araklıspor, namağlup ünvanını sürdürüp 2. Lig'e çıkmak istiyor. 

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Gurup'ta 37 puanla lider durumda olan ve en yakın takipçisi ile arasında 7 puan fark bulunan Araklıspor, Türkiye liglerinde 150 profesyonel takım içinde tek yenilgisi olmayan takım ünvanını elinde bulunduruyor. 15. haftada aldığı 11 galibiyet ve 4 beraberlikle 37 puanla ilk devreyi lider tamamlayan Araklıspor ligi namağlup kapatarak 2. Lig'e çıkmanın hesabını yapıyor. 

Araklıspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Yılmaz, geldikleri konuma inancın birlik ve beraberliğin vermiş olduğu başarıyla geldiklerini belirterek, "Çok zor durumlarda Araklıspor kuruldu. Transferler yapıldı. Bu ortamda iyi bir birliktelik ve bütünlük sağlandı. Oyuncu kadromuz da bizim bünyemize çok iyi bir şekilde uydu. İyi oyunculardan kurulu bir takım oluşturduk" dedi. 

Hedeflerinin Araklıspor ile beraber Trabzon futbolunu daha yukarılara çıkarmak olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "Trabzonspor'a güçlü isimler kazandırmaktır. Böyle isimlerde bizim kadromuzda mevcut. 2. yarı liderliğimizi ve namağlup ünvanımızı sürdürerek 2. Lig'e çıkmak istiyoruz. Araklıspor olarak mağlubiyeti hiç düşünmüyoruz." 

Her maçlarını final havasında oynadıklarını anlatan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Ancak rakiplerimiz bizim namağlup ünvanımıza son vermek için artık artı motivasyonla maçlara çıkıyor. Bu da bizim işimizi zorlaştırıyor."
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 12:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyup.altuntas IP: 62.195.189.xxx Tarih : 25.12.2006 19:06:43
Tebrik ediyorum.helal olsun