5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Protsat kanserine ‘radikal’ çözüm

Prostat kanseri tedavisinde uygulanan ‘Radikal Prostatektomi Ameliyatı’nın ürolojinin en zor ameliyatı olmasına rağmen Özel İmperial Hastanesi'nde yapıldığı belirtildi.


Konuyla ilgili bilgi veren Özel İmperial Hastanesi Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik, prostat kanseri tedavisinde uygulanan ‘Radikal Prostatektomi Ameliyatı’nın ürolojinin en zor ameliyatı olduğunu söyledi. Bu ameliyatın hastanelerinde başarıyla yapıldığını kaydeden Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik “Radikal prostatektomi ameliyatı ürolojinin en zor ameliyatıdır. Bu ameliyat sonrası hastalarımız kanserden tamamen kurtulabiliyorlar. Hastalarımız bu ameliyat için İstanbul, Ankara gibi şehirlere gidip yüksek fiyatlar ödemesine gerek yok. Ürolojinin her türlü ameliyatı Özel İmperial Hastanesi’nde başarı ile yapılmaktadır” dedi.


Öte yandan prostat kanseri olan Mustafa Aslan (75) isimli hasta Özel İmperial Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı ameliyattan sonra sağlığına kavuştu. Güç ve ağrılı idrar yapma şikayeti ile hastaneye başvuran Aslan, yapılan tetkikler sonucu ameliyata alınarak hasta kanserden kurtuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?