4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Puan cetvelindeki Trabzonspor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ilk yarıda Trabzonspor'un ismine yakışır bir durumda olmadığının, puan cetvelinde çok net olarak görüldüğünü söyledi.

Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'un büyük hedeflerle lige başladığını belirterek, "Maalesef ilk yarıyı iyi tamamlayamadık. O sebepleri ben çok net biliyorum. Kimse sebeplere bakmaz, sahadaki skora bakar. Bunu da doğal karşılıyorum" dedi.

Puan cetvelinde 3 ile 5. sırada olan takım ile aralarında çok puan farkı bulunmadığını ifade eden Doğan, "İkinci yarı bu açığı kapatacağımızı düşünüyoruz. Kupada da iddialı takımız. Kupayı almak istiyoruz. Onun için Ankaraspor maçı zor geçecek" diye konuştu.

Şu ana dek transferlerle ilgili yönetim kuruluna veya herhangi bir kişiye isim vermediğini kaydeden Doğan, yabancı futbolcu konusunda böyle dönemde hata yapmak istemediklerini ve haklarını yerli oyuncudan yana kullanacaklarını belirterek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Türkiye'de belirlediğimiz oyuncular var. Bunları ancak sayın başkan ve yönetim kuruluna maçtan sonra vereceğim ve ona göre hareket edeceğiz. Yabancı oyuncu devre arasında adaptasyon sıkıntısı daha fazla yaşıyor. Sezon başı transfer çok daha önemli benim için. Yüzde yüz emin olursak yabancı alacağız. Ama yerli oyunculardan birkaç takviye yapacağız."


aa
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 17:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Samet Yılmaz IP: 85.104.189.xxx Tarih : 14.12.2006 16:01:55
Bir Trabzonsporlu olarak kahroluyorum bu takımın hali ne olacak ben daha şampiyonluğunu göremedim yönetim halletcez diyor faliyet yok ben bu işten bişe anlamadım bu takımı bu hale getirenler utansın biz Trabzonsporlu olarak utanmıyoruz