5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Resmi bir talep yok

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'yla ilgili olarak kendilerine gelen bir konunun olmadığını belirterek, "Oyuncu satmayı düşünmüyoruz ama çok olağanüstü bir teklif olur ise her oyuncuyu satarız, her oyuncuyu da alırız" dedi.


İspanyol spor gazetesi Marca'nın, Real Madrid Kulübü'nün ara transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala süpriz bir transfer gerçekleştirebileceğini yazması ve bu transferinde Yattara olabilir başlığını atması transfer piyasasını hareketlendirdi.


İspanyol spor gazetesi Marca, İbrahim Yattara'nın Real Madrid'e transfer olacağını yazsa da, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın transferi ile ilgili olarak kendilerine gelen herhangi bir konunun olmadığını söyledi.


Hayrettin Hacısalihoğlu, İspanya'da bir spor gazetesinin sürekli bu konuyu gündeme getirdiğini belirterek, "İspanya'da spor gazeteleri sürekli olarak bu konuyu gündeme getiriyor. Ama Yattara ile ilgili olarak bizim kulübümüze gelen bir transfer teklifi veya herhangi bir durum söz konusu değil. "dedi


Oyuncu satmayı düşyenmediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Ancak çok olağaüstü bir teklif olur ise Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda her oyuncuyu satarız, her oyuncuyu da alırız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 14:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?