5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sadri Şener Devler Ligi'ni istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon beklentilerin çok üstüne çıkarak başarılı olduklarını belirterek Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı arzuladıklarını söyledi.


2008-2009 Sezonu TFF 2. Ligi Play-off ilk müsabakasında yarın Dardanelspor ile karşılaşacak olan Karadenizspor'un Ankara'daki kampını ziyaret eden Sadri Şener, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Trabzonspor'un bu sezon çok iyi işler başardığını belirten Şener, "Eskişehirspor karşısında takımımız iyi bir performans sergiledi. Oyuncularımızı ve teknik heyeti ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Şanssızlığımız rakiplerimizin puan kaybetmemesi oldu. Matematiksel olarak şansımız sürse
de şampiyonluk artık çok zor. Fenerbahçe karşısında sahadan galip ayrılıp Galatasaray'ın sahasında Sivasspor'u yenmesini bekleyeceğiz. Önümüzdeki tek hedef Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Bunu başarmak istiyoruz" dedi.
Bu sezon başarılı olduklarını savunan Şener, "Yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen beklentilerin çok üstüne çıktık. Takımı marka haline getirerek değerini artırdık. Gelecek sezon yapacağımız takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağız" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINI KAZANIP, SİVASSPOR'UN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ"
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaların her zaman çekişmeli geçtiğini belirten Şener, Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini söyledi.
İki takım arasında oynanan maçların hem çekişmeli hem de zevkli geçtiğini kaydeden Sadri Şener, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe'yi sahamızda ağırlayacağız. Taraftar avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. İki takım arasında oynanan maçlar hep zorlu ve çekişmeli geçmiştir. Fenerbahçe maçlarının Trabzonspor taraftarı açısından ayrı bir önemi vardır. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için de bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, Galatasaray'ın Sivasspor'u yenmesini bekleyeceğiz."


Futbolcuların iyi niyetle mücadele ettiklerini belirten Şener, "Teknik heyetin ve futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnunuz. Fenerbahçe karşısında da iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyoruz. Ligin son maçında taraftarımız önünde Fenerbahçe galibiyeti ile sezonu tamamlamak istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum" şeklinde konuştu

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 17:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?