5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sadri Şener hedeflerini açıkladı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, yapısı nedeniyle bulunduğu yerde küçülmenin değil her zaman büyümenin olacağını söyledi.


Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener iki gün içinde teknik direktör sorununu çözeceklerini belirterek, "Bütün çabamız takımı iyi bir teknik adama emanet etmek. Kariyerli, çalışkan ve disiplinli bir teknik adama göreve vermek istiyoruz. Bu ismide iki gün içinde açıklamayı düşünüyoruz."dedi


Yapı itibariyle bulunduğu yerde küçülmenin değil her zaman büyümenin olacağını belirten Şener, "Yapım nedeniyle bulunduğum yerde hiç bir zaman küçülme olmaz. Her zaman büyüme olur. Her zaman büyük düşünmüşümdür. Bulunduğum yerler içinde aynısını istemişimdir. Sadri Şener'in olacağı yerde her zaman yukarıya doğru tırmanma olur. Yoksa rahat edemem, çalışamam. Bu benim yapıp."diye konuştu.


Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışmamızı istiyorlar ama kombine kartlara hiç kimse ilgili göstermediğini belirten Şener, "Kombine satışımızda rakam 2 Bin 600 civarındaymış. Ben buna kafayı takmış durumdayım. Hem bizden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışmamızı istiyorlar hem de kulübün kombine kartlarına ilgi göstermiyorlar. Kombinelerde rakiplerimiz aldı başını gidiyor. Bizim ise geldiğimiz rakam küçük, o zaman rakiplerimizle nasıl mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın takımına sahip çıkmasını istiyorum."dedi.


Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, kulübün borcunun bulunduğunu ancak gelirlerinin de arttığını belirterek, "Dünya'nın en büyük kulüpleri bile bankarala faiz ödüyor. Her kulübün borcu var. Trabzonspor'un borçlarınında bir karşılığı varki bu borçlanmalar olmuş. Kulübün borcu konusunda yapılan yorumlara katılmıyorum. Sadece borçlar yazılıyor kulübün gelirleri hiç yazılmıyor. Ben geldiğimde sponsor gelirlerinde büyük bir çoğalma oldu. Bunlar hiç söylenmiyor. Elimizde 66 Milyon Euro'luk bir takım var.

Biz göreve geldiğimzde böyle bir takım elemizde yoktu. HES Projesi ihalesini aldık. Kağıdı 12 Milyon Dolar, bunlardan hiç bahsedilmiyor. Bunun yanında yayın gelirleri, sponsorluk gelirleri ve diğer saymadığımız gelirlerimizde var. "dedi

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 12:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?