5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sadri Şener'den açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hedeflerinin camianın başını dik gezmesini sağlamak olduğunu belirterek, Bordo-mavili takımı bu yıl Avrupa'ya taşıyarak başarı grafiğini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.


Kulüp Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında, sezon başında zirve mücadelesi içerisinde olacaklarını ve en azından Bordo-mavili takımı bu yıl Avrupa'ya taşıyarak başarı grafiğini yükseltmeyi hedeflediklerini söylediğini hatırlatarak, "Bu konudaki düşüncemizde herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Ara dönemde yaptığımız temaslar sonucunda kadromuzda eksikliğini hissettiğimiz sol kanat oyuncusu için Norveç'in Stebaek takımında forma giyen, Norveç'te 'yılın futbolcusu' seçilen
Brezilyalı Alanzinho'nun transferini gerçekleştirdik. Son derece yetenekli olan bu futbolcunun takıma ciddi katkılar yapacağına inanıyoruz. Ancak biz transfer yapamasaydık da takımımıza ve oyuncularımıza fazlasıyla güveniyorduk. Zirve de olduğumuza göre kaliteli bir ekibiz" diye konuştu.


"Trabzonspor'un oturmuş bir mali yapısı var" diyen Başkan Şener, "Hiçbir futbolcuya borcumuz yok. Taksitleri zamanında ödüyoruz. Takımı 10 ayda bu kadar değiştirdik, bu kadar yeniledik. Bu anlamda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.


Diyalogdan yana olan bir başkan olduğunu dile getiren Şener, "Ligin ilk yarısına bakıldığında aleyhimize bazı hatalar olmadı değil. Ancak her şeye rağmen ben diyalogdan yana olan bir başkanım. Bizim hakemlere, hakemlerin bize, bizim federasyona, federasyonun bize, bizim medyaya onların bize devamlı ihtiyacı var. Bu konuları centilmenlik ölçüleri içerisinde konuşur, çözebilirsek hepimize faydası dokunur" şeklinde konuştu.


"Ben ve arkadaşlarım Trabzonspor için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" diyen Şener, "Son 11 ayda kulübümüzde 360 derecelik bir değişim oldu. Şimdi bunu daha da ileri götürmeye çalışıyoruz. Hem tesis, hem isim, hem de marka olarak gelişiyoruz. Görevimizi sonuna kadar götüreceğiz ve siz değerli camiamıza çok şık bir takım bırakacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 15:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?