5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sakat oyuncular can sıkıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 33.haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sakat oyuncuların çokluğu Bordo-mavili takımda sıkıntıya yol açtı.


Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sakatlığının düzelmesi için ise seferberlik başlatıldı. Bugün takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenen oyuncunun yapılacak olan kontrollerinden sonra oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Bu sezon kadro kurma açısında en sıkıntılı günlerini yaşayan Trabzonspor'da, teknik direktör Ahmet Özen sakat oyuncuların durumunu yakından takip ediyor. Gustavo Colman, Isaac ve Selçuk İnan'ın Eskişehirspor maçında oynama ihtimali artarken, bugün takımla birlikte çalışmalarabaşlayacak olan İbrahim Yattara'nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Gineli oyuncuya uygulanacak tedavilere cevap vermesi halinde Eskişehirspor maçında forma giyebileceği belirtilirken, Fenerbahçe maçı öncesi riske edilmek istemeyen Ginelinin dinlendirilebileceği de belirtiliyor.
Eskişehirspor karşısında cezalı olan Gökhan Ünal ve sezonu kapatan Serkan Balcı takımdaki yerlerini alamayacaklar. Milli Takım'da bulunan Barış Memiş'in de forma giyemeyeceği belirtildi.


Hem hücum hattında hem de orta sahada problem yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Ahmet Özen'de kara kara düşünmeye başladı. Eskişehirspor maçı hazırlıklarını eksik kadro ile sürdürmek zorunda kalan Bordo-mavililerde genç teknik adam forma şans bekleyen oyuncularına hazır ol emri verdi.
İleride Gökhan Ünal'ın cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması, Yattara'nın ve Isaac'in durumlarının netlik kazanmaması hücum hattında Bordo-mavili takımı zayıf bırakırken, orta sahada ise Selçuk İnan ve Colman'ın tedavilere nasıl cevap vereceklerinin yanında Serkan Balcı'nın sezonu kapatması bordo-mavilileri orta sahada da büyük sıkıntı yaşamasına yol açtı.
Sakat olan oyuncuların henüz takıma katılmaması taktik çalışmalarında da genç teknik adamın sıkıntı yaşamasına neden oldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 16:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?