1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Şampiyona muhteşem karşılama

Kayseri’de yapılan terfi maçları sonunda 3. lige çıkan Değirmenderespor kafilesi için belediye önünde karşılama töreni düzenlendi.

Belediye bandosu eşliğinde karşılanan Değirmenderesporlu futbolcuları tek tek kutlayan başkan Canalioğlu, kulüp Başkanı Cemil Kaya’ya da çiçek vererek başarılarının devamını diledi. Daha sonra meclis salonunda kafileyi ağırlayan Başkan Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon futbolunun önemine değinerek, "Trabzon futbolunun ne derece önemli olduğunu sizler 3. lige çıkarak gösterdiniz. Sizlerin başarısı Trabzon ve Karadeniz futbolunun başarısıdır. Bizleri mutlu ettiniz, onurlandırdınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Gönül isterdi ki, Ofspor’da 2. lige yükselseydi. Gönül isterdi ki, A. Sebatspor da süper ligde kalsın. Onlar için üzüldük ama sizler bu başarınızla üzüntümüzü azalttınız" dedi.

Değirmenderespor kulübü Başkanı Cemil Kaya ise Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’na teşekkür ederek, 3. ligde kalıcı olacaklarını söyledi. Karşılama töreninde bulunan ASKF Başkanı Haşim Sayıtoğlu da, amatör spora verdiği destekten dolayı Başkan Canalioğlu’na teşekkür ederek, merkez takımı olarak Değirmenderespor’un 3. lige çıkmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 12:43:22
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 15:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?