5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şampiyonlara görkemli karşılama!

Türkiye Bayanlar Futbol Ligi'nde şampiyon olan Trabzonspor Bayan Futbol Takımı, törenle karşılandı.


2008-2009 sezonunun son maçında deplasmanda Mersin Cengiz Topel'i 2-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Trabzonsporlu bayanlar, Trabzon'da coşkuyla karşılandı. Trabzonspor Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılan karşılama töreninde, Trabzonspor Bayan Taraftarlar Derneği üyeleri ve minik sporcular yer alırken şampiyon takım çiçeklerle karşılandı.


Trabzonspor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Zeliha Şimşek, ligi şampiyon olarak bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Zor geçen bir sürecin ardından mutlu sona ulaştıklarını belirten Şimşek, "Futbol yaşantımızın ikinci yılında böyle büyük bir onur ve gururu yaşamaktan mutluluk duymaktayız.

Bu mutluluğu yaşamamızda büyük pay sahibi olan, iki yıl boyunca bizlere sadece futbol oynamayı değil, takım olmayı öğreten, kendimize ve çevremize karşı sevgi dolu, dürüst birer insan ve oyuncu olmak yönünde bizi geliştiren, futbolun sadece oyun oynamamızı sağlayan bir araç değil de, kendimizi en güzel ve en doğru şekilde ifade edebilmemize yarayan bir araç olmasını sağlayan, kısaca 'Bayanlık' misyonumuzu sevgi ve saygı çerçevesinde yansımasına yardım eden kulübümüze çok şey borçluyuz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 15:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?