5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sanayi sitesinde dert dinledi

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NDAN BÜYÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI’NA ZİYARET

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehrin sorunlarını çözmek için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Büyük Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulunarak esnafın sorunlarını dinleyen Gümrükçüoğlu’ndan esnaflar, sanayi sitesinin en önemli sorunu olarak giriş yolunun genişletilmesi veya ikinci bir giriş yolunun yapılması ve aşırı yağışlarda sanayinin sel baskınıyla karşılaşmaması için menfezlerin yetersizliğinin giderilmesi noktasında istekte bulundular.

Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın dile getirdiği eksikliklerin Sanayi Sitesi için hayati önem taşıdığını belirterek ”Dile getirilen sorunları gidermek için gerekli çalışmaları başlatacağız. Bu çalışmaları başlatırken aynı zamanda kentimizin gelecek 50 yıllarını da planlamak zorundayız. Sel baskınlarına karşı ve derelerin ıslah edilmesi noktasında çalışmalarımızı DSİ ile ortaklaşa sürdürmekteyiz. Ayrıca Belediye olarak aşırı yağışlarda gerekli tedbirleri alarak ekiplerimizi 24 saat hazır olarak bekletiyoruz. Geçen hafta yağan yağmurda ben ve ekibim sabaha kadar uyumadan çalıştık” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da daha önceden çözülemeyen sorunların maalesef bugünlere kadar geldiğini ve bu sorunları ortak akılla hareket ederek çözüme kavuşturacaklarını kaydederek “Biz herkesin görüşüne, önerisine açığız. Sorunları birlikte ele alarak çözümlenmesi gayreti içindeyiz. Seyyar sorununu bu yöntemle çözdük. Trafik sorununu da çözmek için 120 günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sorunları çözmek için kurum ve kuruşlar ile görüş alışverişinde bulunduk. Sanayi sitesi esnafımızın sorunlarına da birlikte çözüm bularak buradaki esnafımızı rahatlatma noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Sanayi Sitesi içerisinde gelişigüzel bırakılan hurda araçların kaldırılması ve hurda araç parkı yapımı noktasında gerekli çalışmaları başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NDAN BÜYÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI’NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 11:42:05
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 13:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?