2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Sarhoş sürücü polise zor anlar yaşattı

Trabzon-Gümüşhane karayolunun 40. kilometresinde Zigana Dağı mevkiinde bir kaza için olay yerinde bulunan Bölge Trafik ekipleri, yol kontrolü sırasında dikkatsiz araç kullandığı gerekçesiyle Hızır Aksoy’un (60), kullandığı aracı durdurdu.

Ayakta duramayacak derecede sarhoş olan Aksoy, polislerin araç ruhsatı ve ehliyetini görmek istemesi üzerine içi oldukça dağınık olan aracına çıktı. Araç ruhsatını gösteren ancak ehliyetini bir türlü bulamayan Aksoy, polislere sağlık karnesinden pasaporta, sigorta karnesinden yabancı paralara, not defterinden irsaliyelere kadar her şeyi gösterdi.

Ancak sürekli olarak numarasını tekrarladığı ve varolduğunu söylediği ehliyetini bir türlü bulup gösteremedi. Anlamsız kelimeler sarfeden, kendisini şov yapmakla suçlayanlara küfreden, basın mensuplarıyla bazen şakalaşan bazen de kızan Aksoy, polislerin kamyonunun başka kimseye kullandırmak istemesine kızarken, polise zor anlar yaşattı.

Yoldan geçen ağır tonajlı araçları durduran polisler, sürücülerden Aksoy’un kamyonuna şoförlük yapmasını istediler. Daha sonra bir başka kamyon sürücüsü aracı karşı tarafa almaya çalışırken, Hızır Aksoy aracının çalındığını düşünerek polislerin elinden kurtulmak istedi. Ayakta duramayacak derecede sarhoş olan ve polisleri yaklaşık bir saat boyunca uğraştıran Aksoy, daha sonra zorla polis otosuna bindirilerek hakkında işlem yapılmak üzere karakola götürüldü. Hızır Aksoy’un ayakta duramayacak derecede sarhoş olmasına rağmen, Trabzon’dan yaklaşık 40 kilometre uzaktaki Zigana Dağı’na kazasız nasıl geldiği ise merak konusu oldu.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 11:04:33
Güncelleme :24 Eylül 2004 Cuma 11:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?