30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Sayitoğlu'nun galibiyete inancı tam

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, hafta sonu Galatasaray karşısında taraftarın da desteğiyle rahat bir galibiyet elde edeceklerini söyledi.

Sayitoğlu, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından Galatasaray maçıyla bordo-mavili taraftarla buluşacakları ve 3,5 aylık özlemi giderecekleri için mutlu olduklarını kaydetti. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Sayitoğlu, "5 maçlık bir cezadan sonra kendi sahamızda taraftarımızla ve tüm camia ile bir araya geleceğiz. Özlem dolu günlerin ardından inanıyorum ki Galatasaray karşısında çok rahat bir galibiyet elde edeceğiz. Galatasaray karşılaşmasının 3,5 aylık bir özlemin müsabakası olduğu için de farklı anlamları var. Galatasaray karşısında galip geliriz diye düşünüyorum" dedi.

Trabzonsporlu taraftarı maça beklediklerini de ifade eden Sayitoğlu, "Seyircisiz oynama cezasının şehirde manevi bir kaybı olduğunu hep beraber yaşadık. Yaklaşık 3 aydır Trabzon'da müsabaka oynanmıyor. Trabzonspor'un sahası, seveni, izleyeni mahrum oldu. Taraftarımızı centilmence Fair-Play ruhuna uygun olarak maç başından sonuna kadar sonuç ne olursa olsun takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Olağan kongre öncesi kulübün borçlarının adayları korkuttuğu ile ilgili değerlendirmelerin doğru olmadığını da kaydeden Haşim Sayitoğlu, büyük takımların borçlarının da büyük olacağını ancak Trabzonspor Kulübü'nün borçlarının ve mevcut yapısının adayları korkutmaması gerektiğini söyledi.

Kongreye doğru oluşturulmak istenen oluşumu da medyadan takip ettiğini belirten Sayitoğlu, bu konuda konuşmak istemediğini ancak Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın adaylık konusundaki düşüncesini açıkladıktan sonra kongre ile ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 11:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?