4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Sebastia Lazaroni Trabzon'da

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, savaşan, terini son damlasına kadar akıtan bir ekip kuracaklarını söyledi. 

Brezilya'dan dün İstanbul'a gelen ve burada Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme yapan Brezilyalı teknik adam Sebastiao Lazaroni, iki yardımcısı ile akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Trabzon'a geldi. Tecrübeli teknik adamla ve iki yardımcısı Samparode Olmeida Filho ve Carlos Mereto'yu, havalimanında Profesyonel İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. 

Havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, bugün İstanbul'da kulüp başkanı Nuri Albayrak ile biraraya gelerek iyi bir ekip kurmak için kafa kafaya verdiklerini belirterek, "UEFA'da ve ligde Trabzon şehrini ve Trabzonspor taraftarını iyi temsil edebilecek bir ekip kurmaya çalışıyoruz. İki yardımcımla Trabzon'a geldik. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Almanya kampımız var. Bu kamp çalışmasında önce burada efor ve kan testleri yapılacak. Lige tam anlamıyla hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi. 

Mevcut kadroyu güçlendirmeleri gerektiğini belirten Lazaroni, "Mevcut kadromuzu güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de zaten yönetim kurulu birkaç tane yerli oyuncu aldı. İyi yerli oyuncu bulunması durumda yine takıma kazandırılabilir. Yabancı oyuncu takviyesi de yapılması lazım. Tek amaç daha güçlü bir ekip kurabilmek. Şu an için transferde bir isim söyleyemeyeceğim. Çünkü bir sürü alternatifler var elimizde, bir isim üzerinde yoğunlaşmış değiliz. Takımda eksik gördüğüm yerlerle ilgili olarak ise birkaç gün sabredelim, bunu hep birlikte göreceğiz" diye konuştu. Trabzonspor taraftarı şundan emin olması gerektiğini ifade eden Lazaroni, "Sahada savaşan terini son damlasına kadar akıtan bir ekip kuracağız. Brezilya'da transfer çalışmaları ile ilgili olarak benim de girişimlerim oldu. Bu konuda çalışmalar yaptım. Bu çalışmalarım daha sonuçlanmadı. Sonuçlansaydı yanımda olurdu. Kimse gelmediğine göre çalışmalarımız sürüyor" şeklinde konuştu. 

İzlediği maç kasetlerinde Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, İbrahim Yattara, Hüseyin Çimşir ve Szmykowiak gibi oyuncuları çok beğendiğini, ancak diğer oyuncuların da maç kasetlerini izleyeceğini belirten Lazaroni, "Bu oyuncular gerçekten çok iyi oyuncular, ama ben diğer oyuncuların da maç kasetlerini izlemeye devam edeceğim. Bu isimler gerçekten yıldız oyuncular" açıklamasında bulundu.
.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2006 Perşembe 23:16:30
Güncelleme :22 Haziran 2006 Perşembe 23:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?