4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Sebat'ta Derelioğlu dönemi

Akçaabat Sebatspor, teknik direktör İhsan Derelioğlu ile sözleşme imzaladı. 

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden ve kötü günler geçiren Akçaabat Sebatspor, Trabzonspor'un alt yapısında görev almış, yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan İhsan Derelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Akçaabat Sebatspor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninin ardından bir konuşma yapan teknik direktör İhsan Derelioğlu, Akçaabat Sebatspor'un Cumhuriyet'le yaşıt, uzun bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Geçmişi çok parlak başarılarla dolu bu takımın bugün geldiği noktada, geçmişte de bu kulübe hizmet etmiş kişiler büyük bir sorumluğun altına girerek büyük bir yük almışlardır. Bende bu sorumluluğu o değerli insanlarla paylaşmak üzere Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör olarak göreve başlamış bulunuyorum" dedi. 

İşin zorluklarını bildiklerini ancak bunu el birliği ile aşacaklarını kaydeden Derelioğlu, "Çünkü bu potansiyel Trabzon'un genelinde var. Trabzon insanının yapısında var. Tek başıma bir şey yapma imasında değilim, hep birlikte bu işi yapma peşindeyim. Bende kendi üzerime düşeni fazlasıyla yapacağıma inanıyorum. İlk maçımızda bir şeylerin değiştiğini göstermek için fırsat olarak görüyorum" diye konuştu.
Önlerinde 19 tane kazanılacak maç olduğunu ifade eden Derelioğlu, "Benim adıma 19 tane kazanılacak maç var önümüzde. Hiçbirinde aşağı kalır yanımızın olmadığını göstereceğiz. Akçaabat Sebatspor'u hiç kimse bu ligde yok sayamayacak. Bunu biz sonuç ne olur ise olsun İstanbulspor maçı ile göstermiş olacağız" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 17:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?