5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şener'den, Ticaret Borsası'na ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve yönetim kurulu başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile görüştü.


Trabzon Ticaret Borsası'na yapılan ziyarette Sadri Şener'in yanı sıra Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, Trabzonspor Genel Koordinatörü Kenan Sönmez, Basın ve Hakla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Trabzon Karadenizspor Kulübü Başkanı Fikret Yavuz da hazır bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un görevinin sadece maç kazanmak, şampiyon olmak değil, sosyal etkinlikleri de artırarak birlik ve beraberliği daha da geliştirmek olduğunusöyledi.


Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret etme imkanını daha önce bulamadıklarını ifade eden Başkan Şener, "Yeni görevlerinden dolayı yönetim kurulunu kutluyorum. Fındığımızın tanıtımında bize gösterdikleri yakınlığa teşükkür ediyoruz" dedi.
Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav ise, ziyaretten dolayı Başkan Sadri Şener'e teşekkür etti. "Trabzonspor bizim en önemli kurumumuzdur" diyen Mehmet Cirav, "Trabzonspor'un varlığıyla ve başarılarıyla övünüyoruz. Trabzonspor çok büyük bir marka, Trabzonspor'un fındığın tüketimine büyük bir katkı sağlayacağını düyşünüyoruz. Trabzonsporumuz'a her zamanki gibi başarılar diliyoruz. Trabzonspor'a her türlü katkıyı gerektiğinde yapmışızdır ve yapmaya da devam edeceğiz. Trabzonspor hepimizin
ortak değeridir. Galatasaray maçında da başarılar diloyorum" diye konuştu.
Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Mehmet Cirav'a ve Şükrü Güngör Köleoğlu'na isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye ederken, Cirav ise, başkan Sadri Şener ve yöneticilere fındık hediye etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?