4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Şener'in gündeminde kongre var

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gündemlerinde kongre olduğunu belirterek, Fatih Tekke ve Hüseyin transferinin şu an gündemlerinde olmadığını söyledi.


Antalya'dan öğle saatlerinde tarifeli uçakla Trabzon'a gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Vali Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Şener, Trabzon'un değişik bir kent olduğunu belirterek, "Bahsetmişlerdir, Trabzonspor burada önemli bir olgudur. Gelen valilerimiz sağolsunlar kulübe destek olmuşlardır. Sizin de Trabzonspor'un yanında olacağınızı umut ediyoruz" dedi.


Vali Recep Kızılcık ise, Trabzonspor'un ve Trabzon için birilerinin birşey söylemesine gerek olmadığını söyleyerek, "Ben şüphesiz biliyorum. 10 yıl önce bu bölgede doktora yaptım. Dolayısıyla havanın ne olduğunu, Trabzon'un bütün Trabzonspor'un gönlünde nasıl bir duygu oluşturduğunu çok iyi biliyorum. Trabzonsporumuz'un başarılı olması ve başarıdan başarıya koşması için vilayet olarak bizlere düşen ne ise biz de gerekli desteği sağlayacağımızı söyleyebilirim. Bir kombine satışı var. Bu konuda vilayet tarafından geçmişte gerekli katkılar sağlanmış, biz de bu anlamda gerekli katkıyı sağlayacağız" diye konuştu.


Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yarınki kongrede yeniden aday olduklarını belirterek, "Kongrede yeniden adayız. Yönetimi şekillendirmeye çalışıyoruz. Bu akşam son şeklini vereceğiz. Trabzonspor Kulübü'ne yakışan bir kongre olmasını bekliyorum. Bugün arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Yönetim kadrosu son şeklini bu akşam alacak" şeklinde konuştu.


Sadri Şener, basın mensuplarının Fatih Tekke ve Hüseyin'in transferleri konusundaki düşüncelerini sorması üzerine, gündemlerinde sadece kongre olduğunu ifade ederek, "Şu an Trabzonspor'un gündeminde kongre var. Bu transferler gündemimizde yer almıyor. Şu an buna zaman ayıramayız. Fakat kongre sonrasında bu konuları gündemimize alıp görüşeceğiz" açıklamasını yaptı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 21:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?