5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şener'in umutları tükeniyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligde kalan 4 haftanın çok şeye gebe olduğunu belirterek teknik direktör arayışlarının da şu anda ikinci plana düştüğünü söyledi.


Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup etmesi, Sivasspor ve Beşiktaş'ın da puan kaybetmesiyle yeniden şampiyonluk potasına giren Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi için umutlandı. Kulüp Başkanı Sadri Şener, zirvedeki rakiplerin fikstürlerine bakıldığında Trabzonspor'un daha avantajlı olduğunu belirterek, "Lig bitmedin hiçbir şey belli olmuyor. Sivasspor ve Beşiktaş puan kaybetti. Biz farklı kazandık. Fikstüre bakıldığında Beşiktaş'ın Ankara'da 2 deplasman maçı var.


Sivasspor düşme potasında olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. İstanbul ekibi kaybederse ligden düşecek. Biz ise ligden düşen Kocaelispor deplasmanına gidiyoruz. Biz sahamızda Denizlispor'a ve Konyaspor'a puan kaybediyorsak doğal olarak zirvedeki rakiplerimiz de puan kaybedebilir. Lig bitmeden bir şey belli olmuyor. Her şey yaşanabilir. Sezon sonunda herkes yerini görecek" dedi.

"HİÇBİR OYUNCUMUZU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
Sezon başında kaliteli oyuncular kadrolarına kattıklarını belirten Şener, "Sezona başlarken kadromuzu kaliteli ve gelecek vaat eden oyunculardan kurduk. Bazı oyunculara teklif gelmesi doğal. Oyuncularımızın hepsi bir birinden kaliteli. Hiçbirini bırakmaya niyetimiz yok. Yeni gelecek hocamızın düşüncesine göre 1-2 tane daha oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Ligde oluşan son tablodan sonra teknik direktör arayışlarını ikinci plana bıraktıklarını vurgulayan Başkan Şener, şöyle konuştu:
"Takımı genç teknik adam Ahmet Özen'e emanet ettik. Görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Yeni teknik adam konusunda ise aceleci davranarak hata yapmak istemiyoruz.

Mutlaka görevi Trabzonspor'un yükünü kaldırabilecek bir teknik adama devredeceğiz. Trabzonspor, kurulduğu günden bu yana şampiyonluk için yarışan bir takımdır. Bu nedenle kriterleri de farklıdır. Ancak şu anda en büyük beklentimiz ligin geri kalan haftalarındaki müsabakaları kazanarak sezonu en iyi yerde tamamlamaktır. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize bu anlamda güvenimiz tamdır. Teknik adam arayışlarımız ikinci plandadır. Bu arayışımızı sessiz ve derinden yürüteceğiz."
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 15:14:08
Güncelleme :4 Mayıs 2009 Pazartesi 15:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?