5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şenol Güneş İstanbul'da

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, FC Seuol'ün Teknik Direktörü Şenol Güneş ile birlikte sabah saatlerinde İstanbul'a geldi.


Güney Kore'de liglere ara verilmesinin ardından Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte İstanbul'a geldi.

İstanbul'da ailesinin yanına gelen deneyimli teknik adam, burada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.


Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Şenol Güneş'i FC Seuol Kulübü'nün bırakmak istememesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Şenol Güneş ile bizim anlaşmamız noktasında bir sıkıntımız yok. Ancak FC Seuol Kulübü Şenol Güneş'i bırakmak istemiyor. O bakımdan bazı sıkıntılar var. Bunları aşacağımızı düşünüyorum" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 11:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol cesur IP: 84.62.50.xxx Tarih : 1.06.2009 17:41:34

Senol günesin Trabzonspora bir kez daha gelmesi yine kaos doguracaktir ve sonuc yine hüsran olacaktir. Sayin senol günes suanda zaten bir takim calistiriyor birakin orda kalsin trabzonun ilaci iyi bir yabanci hoca yerlinin yerlisi ´trabzonu yine dibe vurdurur ikilik dogar bunlari yasamis bir takim var ne yazikki akillanmamis yöneticiler.