5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şenol Güneş'ten vefa

ŞENOL GÜNEŞ'TEN VEFA

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon'a eğitimci ve spor adamı olarak büyük hizmetler veren Hayri Gür'ü evinde ziyaret etti.

Beraberinde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte kendisini ziyaret eden Güneş'e yeni görevinde başarılar dileyen Hayri Gür, "İki eski öğrencimi karşımda görmek beni çok mutlu etti. Gönlüm hep Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden yanaydı. Bu gelişme beni çok mutlu etti. İnşallah bundan sonra istikrar sağlanır ve Şenol hoca uzun yıllar takımın başında kalır" dedi.

Kadronun yerli oyunculardan oluşmasını arzu ettiğini vurgulayan Gür, "Bölgemiz tam bir futbolcu yuvası. Bu özellikten yararlanmak gerekir. İyi bir taramayla beraber tıpkı eski günlerdeki gibi yerli ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurulabilir" diye konuştu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve teknik direktör Şenol Güneş, Gür'ün fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, kendisine kulübün gelecekle ilgili plan ve projeleriyle ilgili bilgi verdiler. Ziyaret sonunda Gür'e üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN VEFA
ŞENOL GÜNEŞ'TEN VEFA
ŞENOL GÜNEŞ'TEN VEFA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 15:26:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turan kolot IP: 78.164.13.xxx Tarih : 3.12.2009 19:35:59

sayın hocam; bu tür faaliyetlerde bulunmanız beni çok memnun etti. ancak Trabzon özürlüler derneğinin spor faaliyetleri için destek bulmak amacı ile trabzon spordan bu konu ile görüşmek için randevu talep edilmiş ancak, dernek kayıtlısı bir şahsın beyanına göre randevu talebi kabul edilmemiş ve bu konuda yalnızlığa itilmişlerdir. Yine beyanına göre Gaziantep büyükşehir belediyesinin maddi yardımları ile bu yılkı faaliyetlerine kısmen devam edebilmişlerdir. sonuçta bu özürlüler de bizim insanlarımız. Trabzon spor gibi saygın kuruluşların desteklerine ihtiyaçları vardır. Bu konuyu yönetimle paylaşırsanız. belki bu arkadaşlara destek olma konusunda bir atılım yapabilirler. Şimdiden Teşekkürler. Bu arada Trabzon spor daki görevin hayırlı olsun. Tam destek ile başarılı olacağını düşünüyorum. İnşallah önceki yönetimlerdoe olduğu gibi sıkıntı yaşamazsın. Size tüm kalbimle destekliyorum. TURAN KOLOT