5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Şenol hocadan bütünlük mesajı

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BÜTÜNLÜK MESAJI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, birlik ve beraberliğin Trabzonspor'un başarıya ulaşmasındaki en önemli değer olduğunu belirterek, 'Trabzon'dan artık oyuncu çıkmıyor' anlayışını yıkmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kentin üst düzey protokolüne bir kaynaşma yemeği verdi. Yemeğe, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, kurul başkanları, ilçe belediye başkanları, eski yöneticiler, STÖ temsilcileri, yerel gazete ve televizyonların imtiyaz sahipleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Trabzonspor Teknik Direktör Şenol Güneş, birlik ve beraberliğin Trabzonspor'un başarıya ulaşmasındaki önemine değinirken, "Oyuncularımızın şehirden kopmamasını sağlamak en önemli görevlerimizin başında geliyor. Güzel bir oyuncu grubumuz var. Daha önemlisi Trabzonspor'un bir gücü var. Bundan sonra çok daha birlikte olup çalışacağız ve sizlere layık bir Trabzonspor ortaya koyacağız. Kentimizde çok sık konuşulan 'Trabzon'dan artık oyuncu çıkmıyor' anlayışını da yıkmak istiyoruz.

Ama Trabzonspor bölgesel bir takım olmasına rağmen evrensel bir kulüp olmak zorundadır. O yüzden dünya takımı olurken de buradaki insanlara çok iş düşüyor. Sizlerin temsil ettiği değerler, biz hocalar ve oyuncularımızda olacaktır. Bu şehrin tüm potansiyeli birlikte olmalı. Trabzonspor'da birlik beraberliğe ve sevgi saygıya ihtiyaç var. Sizlerden beklentimiz bizlere destek olmanız" diye konuştu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Mavi Restorant'ta gerçekleştirilen yemekte katılımcılara üzerinde 'Şenol Güneş' yazan Trabzonspor formaları hediye edilirken, bu formalar Güneş tarafından imzalandı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BÜTÜNLÜK MESAJI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 17:33:05
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 18:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?