5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Serkan Balcı iki yıl daha Trabzon'da

Trabzonspor ile anlaşmaya varan Serkan Balcı, Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini iki yıl daha uzattı.


Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Genel Sekreter Hasan Yener'in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Serkan Balcı kendisini iki yıl daha Bordo-mavili takımda tutacak sözleşmeye imza attı.


İmza töreninde konuşan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Serkan'ın Haziran ayı içerisinde ikinci kez imza attığı hatırlatarak, "Serkan daha önce mutlu bir yaşama başlamak için evlilik imzası atmıştı. Şimdi de Trabzonspor'daki başarılarını arttırarak devam ettirmek için bir imza daha attı. Serkan kişiliğiyle, mücadelesi ve savaşçı futbol tarzıyla taraftarımızın da beğendiği bir kardeşimiz. Kendisine ailevi yaşamında mutluluklar diliyorum, Trabzonspor'da ise başarılı olacağına inanıyorum" dedi.


Trabzonspor ile sözleşmesini uzatan, Serkan ise bu imzanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirterek, "Camiamıza ve taraftarımıza bana göstermiş oldukları yakınlık nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçen sezon ligi üçüncü sırada tamamlarken Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdık. Yeni sezonun farklı olacağına inanıyorum. İyi bir takımımız var. Bunu bu sezon kanıtlayacağız. Trabzonspor'da kaldığım için mutlu ve huzurluyum" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 16:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?