4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Seyyar problemini çözecek

AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ortak akılla şehrin problemlerini çözmeye gayret edeceklerini söyledi.


Seçim gezilerini sürdüren Gümrükçüoğlu, özellikle seyyar probleminin çözülmesi için çaba sarfedeceklerini belirtti. Trabzon’a 24 saat hizmet etmek için göreve talip olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Kapımız herkese açık olacak. Ortak akılla şehrin problemlerini çözmeye gayret edeceğiz. En önemli problemlerden olan seyyar sorununu da çözmek istiyoruz. Bu sorunu hiçbir esnafımızın mağduriyetine sebeb olmadan, aynı zamanda ekmek parası peşinde koşan hiçbir seyyarımızın da mağdur olmaması adına ve çoluğunun çocuğunun ekmek ekmek parasını kazanabilmesi için imkan sağlanması yönünde bir ortak çözüm gerekmektedir” dedi.


Ortak çözümün de seyyarlar için bir yer temini olabileceğinin altını çizen Gümrükçüoğlu “Seyyarlar için temin edilen yerlerin onlar için bir getirisinin olabilmesi, o yerlerde kendi işlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri ve ekmek paralarını çıkartabilmeleri önemli. Diğer yandan cadde ve kaldırım işgallerinin de yaşanmasının önüne geçmek Trabzonumuz için ehemmiyetli. Bu doğrultuda bir ortak çözüm geliştiriyoruz ve bunun üzerinde çalışıyoruz. Bu konu sadece belediyenin tek başına çözebileceği bir sorun değil. Devletin diğer kurumlarının da bu sorunun çözümünde destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 12:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?