30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Seyyar satıcının isyanı

Trabzon'da esrar içtiği ve sattığı gerekçesiyle polisler tarafından sürekli rahatsız edildiğini ileri süren bir seyyar satıcı, adliye önünde kendini yakmak istedi. 

Öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne gelen ve seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen Murat A. (27), polislerin sürekli kendisini esrar içtiği ve sattığı gerekçesiyle rahatsız ettiğini ileri sürerek, polisler hakkında şikayette bulunmak istedi. Adliyede görevli güvenlik görevlileri tarafından elinde benzin bidonları ve bıçak bulunduğu için içeri alınmayan Murat A., bunun üzerine elindeki benzini üzerine dökerek kendini yakmak istedi. Elindeki bıçakla sürekli ağlayan Murat A., "Bana kimse sahip çıkmadı. Herkes bana kötü gözle bakıyor. Esrar satmışım, kime satmışım ? Bir Allah'ın kuluna satmışsam çıksın ortaya. İçiyorsam kellemi veririm. Üzerime geliyorlar. Sağlığım bozuldu. Rencide oluyorum" diye bağırdı. 

Boynuna bıçak dayayarak kimseyi yanına yaklaştırmayan ve çakmakla kendisini yakmakla tehdit eden Murat A., Trabzon Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşmek istediğini söyledi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı ve Güvenlik Şube Müdürü Necati Ekici'nin, kendisini Emniyet Müdürü ile görüştüreceğini söyleyerek ikna ettiği Murat A. bıçak ve çakmağı bıraktı. 

Necati Ekici ile birlikte Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne giden Murat A., daha sonra Emniyet Müdürü Reşat Altay ile görüştürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 13:58:04
Güncelleme :16 Ocak 2007 Salı 14:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?