5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Sibel'siz ilk doğum günü

Sekiz yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına 7 Şubat 2009 tarihinde yenilerek hayata gözlerini yuman ve tüm sevdiklerini yasa boğan Sibel Kalaycı, ölümünden 10 gün sonra doğum günü olan 17 Şubat’ta mezarı başında anıldı.


Trabzon merkeze bağlı İncesu köyündeki mezarı başında Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in de katılımı ile bir etkinlik düzenlenirken, İstanbul’dan gelen ve aynı hastalıkla mücadele eden arkadaşı yüksek mimar Taner Kara ve ailesiyle birlikte mezarının yanına iki ceviz fidanı dikildi ve dualar okundu. Kalaycı’nın ölümünden önce evinin bahçesine kısa sürede meyve verecek fidanlar diktiği fakat ceviz ağacını çok sevmesine rağmen ailesine ve İstanbul’daki arkadaşlarına “Ceviz ağacı geç meyve verir ben de herhalde göremem” diyerek üzüntülerini dile getirdiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 22:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NezahatDEĞİRMENCİ IP: 85.99.242.xxx Tarih : 20.02.2009 18:19:17

Gülüm bu doğum günü ne alacağım sana diye epeyce düşünmüştüm..Ölmeden sadece iki gün önce hediyeni almıştım,hemen gönderip,seni sevindiremeyi planlıyordum ki sen gitmişsin...Ölümünün üstünden 15 gün geçti ama, hala ölmemişssin gibi hissediyorum..Ruhun kesinlikle bizlerle, cennet bahçeleri durağın olsun..