30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Skoda Roomster Maçka yollarında

Skoda Türkiye Distrübütörü Yüce Auto A.Ş. ve Trabzon yetkili satıcısı Sayitoğlu Otomotiv, Skoda Roomster otomobillerini basın mensuplarına tanıtmak üzere Trabzon‘a özel bir test sürüşü gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulan ve aile araç kullanımına yeni bir soluk getiren Roomster’ın test sürüşü Trabzon-Maçka güzergahında yapıldı. Organizasyona basın mensuplarının yanısıra, Skoda Yüce Auto Yönetim Kurulu Üyesi Emir B. Marşan, Skoda Auto Ortadoğu ve Türkiye Bölgesi Satış Müdürü Martin Pansky, Skoda Yüce Auto Satış ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın ve Sayitoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Sayitoğlu katıldı.

Skoda’nın farklı off-road unsurlarını içeren MPV (Multi Purpose Vehicle-Çok Amaçlı Araç) sınıfının ilk deneyimi Roomster‘ın test sürüşü sabahın erken saatlerinde, Sayitoğlu Otomotiv‘in merkez binasından start aldı.

Trabzon-Maçka-Sümela hattındaki köy yollarında test edilen Roomsterlar için düzenlenen organizasyon, yine Sayitoğlu Otomotiv‘de son buldu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 19:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?