5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

SODEX Trabzon 2009 Fuarı açıldı

“SODEX Trabzon 2009 Fuarı” Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde bugün törenle açıldı.

Açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılçık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Şükrü Köleoğlu, Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, fuarda stant açan firma temsilcileri ve davetliler katıldı.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, fuarı ziyaretçi olarak desteklemek için herkese çağrıda bulunarak “Tüketici kesim, ürünleri yakından görmek, dokunmak, teknik bilgilerini incelemek imkanlarını istiyor. Bu anlamda bu fuarda ziyaretçiler sektör ile ilgili tüm firmaları bir arada inceleme şansına erişmiştir. Gerek katılımcı firmaları, gerekse ziyaretçileri buluşturduğumuz bu fuarda teknolojik gelişmeler izlenme olanağı bulunmuştur. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı bir fuar geçmesini temenni ediyorum. Tüm bölge halkını fuarı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, fuar stantları Vali Recep Kızılcık ve Başkan Suat Hacısalihoğlu tarafından davetliler ile birlikte gezildi.

Öte yandan Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından 25-27 Eylül 2009 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek SODEX Trabzon 2009 Fuarı'na Doğal Gaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Jeotermal ve Güneş Enerjisi Sistemleri alanında ürün ve hizmet üreten firmalar katılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 19:48:40
Güncelleme :26 Eylül 2009 Cumartesi 10:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?