5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

'Sorunların çaresi bizde'

Trabzon AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Beşirli Dolmuş Durağı’nda dolmuşçu esnafı ile sabah kahvaltısı yapan Gümrükçüoğlu’nu AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur’da yalnız bırakmadı.


Beşirli Dolmuş Durağı Başkanı Şadan Uz, kahvaltıda yaptığı konuşmada üyeler olarak var olan hatlarının değiştirilmemesini isteyerek “Sayın başbakanımızın vaat etmiş olduğu Akyazı Projesi’ne, hattımızın uzatılarak Beşirli dolmuş durağı olarak hizmet vermek istiyoruz" dedi.


Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş'da konuşmasında göreve geldiklerinden beri kendilerine sadece AK Parti'nin değer verdiğini belirterek "Biz göreve geldiğimizden beri sadece insan değeri veren AK Parti'dir. Bizim kişilerle işimiz yok. Biz kurum olduğumuz için ekmeğimizi kim savunuyorsa onunla beraber olmak zorundayız dedik ve diyoruz. Benim için önemli olan şoför esnafıma kim iyi hizmet veriyorsa onu savunmak zorundayız" diye konuştu.


Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında şoför esnafın sorunlarının takipçisi ve çözümü için gayret göstereceklerini kaydederek sorunların altından birlikte hareket ederek kalkmanın mümkün olacağını söyledi. Gümrükçüoğlu "Sorunlarınızın takipçisi olarak her zaman yanınızda olacağız. Durak başkanının ifade ettiği sorunların, çözüleceğini ifade ediyorum, sorunların altından kalkmak mümkün. Biz çalışmak, büyük adımlar atmak için buradayız. Bunlar aslında paranın, zamanın ve bilgi birikiminin koordinesiyle yapılacak işlerdir. Bizim hiç bir belediye başkanı yada parti ile bir işimiz yok. Biz Trabzon'u projelerle donatmak istiyoruz. Bu nedenle herkesin desteğini istiyoruz. Kimseyle bir derdimiz yok, bizim hizmet derdimiz var. Gücümüzde sizlersiniz" şeklinde konuştu.


AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'da yaptığı konuşmada, Trabzon'u marka şehir yapma amacında olduklarını kaydederek Trabzon Belediyesi'ni kaybetmeleri durumunda Trabzon'un 4. veya 5. sınıf bir şehir olacağını iddia etti. Trabzon Belediyesi'nin son 5 yıllık döneminde yapılan icraatlarında sadece iktidarın katkısı bulunduğunu belirten milletvekili Cumur, raylı sistemin de Trabzon’da 5-10 yılda gerçekleşmesinin çok zor olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler daha sonra Değirmendere Mahallesi'ne geçerek Fatih Sanayi Sitesi'nde esnaflarla görüşerek desteklerini istediler.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 15:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?