30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Sözde değil özde bütünleşme

Trabzonspor Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli, üst üste alınan beraberliklerin ardından bu hafta oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini belirterek, zirve iddialarından bir şey kaybetmediklerini söyledi.

Saha içi ve dışı nedenlerden dolayı morallerin biraz bozulduğunu, ancak profesyonel yaşam içerisinde bunların zaman zaman karşılaşılabilecek durumlar olduğunu belirten Perekli, "Puanlar kaybetsek de zirve iddiamızdan bir şey kaybetmiş değiliz. Elimizde yetenekli bir oyuncu kadrosu var. Bu nedenle ileriye dönük inancımız tamdır" dedi.

Başarıya ulaşmak için bütünlüğün mutlaka olması gerektiğini söyleyen Perekli, "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum diyen herkesin diri ve zinde kalabilmesi, doğru düşünebilmesi, sağlıklı kararlar alabilmesi için bütünleşmesi şarttır. Dışarıda rakiple mücadele edebilmek adına içeride kayıtsız şartsız bir mütareke ortamı sağlanmalıdır. Bu bütünlük göstermelik ve sözde değil, özünde olmalıdır. Eğer bunu sağlayamazsak sahadaki ve masadaki rakiplerimize karşı aynı dirençle karşılık veremeyiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 16:39:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?