3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Sürmene'de vahşi infaz

Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde, kızkardeşi 23 yaşındaki N.B.'ye cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konulan ve 1.5 yıllık cezası çektikten sonra 15 gün önce tahliye edilen 42 yaşındaki Ali B., evinde öldürülmüş bulundu. Ali B.'nin sopayla dövüldüğü, kolunun kırıldığı, sonra da bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Dün öğleden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar sonrasında Ortamahalle Kızıltoprak Mevkii'ndeki evinde ölü olarak bulunan Ali B.'nin, feci şekilde dövüldüğü ve bir kolunun da kırıldığı ortaya çıktı. 2 gün önce öldürüldüğü sanılan Ali B.'nin cesedine Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, yuvarlak sopayla dövüldüğü, vücudunda sayılamayacak kadar çok sayıda darp izi bulunduğu, boğazının, koltuk altlarının bıçakla kesildiği ve vücudunda 10'dan fazla bıçak yarası olduğu belirlendi. 

Öldürülen Ali B.'nin kızkardeşi N.B.'ye cinsel taciz suçlamasıyla Sürmene Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki yargılaması sonrasında tutuklanarak cezaevine konulduğu ve 1.5 yıllık cezasının ardından yaklaşık 15 gün önce tahliye edildiği öğrenildi. Ali B.'nin, kendisini haksız yere suçladıkları iddiasıyla annesi Ş.B., ve kardeşleri H.B., C.B., A.B., ve N.B.'yi tehdit ettiği, aile fertlerinin de bu nedenle evden kaçarak başka akrabalarının yanına gittikleri öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 14:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?