3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Tanjant Yolu'na korkuluk önlemi

Trabzon'da son aylarda Tanjant yolunda yayaların sebep olduğu kazalar sonrası Trabzon Belediyesi tarafından orta refüje korkuluklar yapılıyor. 

Atatürk Alanı'ndaki üst geçitten itibaren Tanjant yolu boyunca 1.5 kilometrelik orta refuj çalışması yapılırken, okulların bulunduğu alanlarda da 200 metre uzunluğunda yaya kaldırım korkulukları yapılacağı öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yapılan korkulukların çevreyle uyumlu olmasına özen gösterdiklerini belirterek, "Bilindiği gibi son aylarda Tanjant yolunun bazı mevkilerinde trafik kazaları yaşandı. Bu kazalardan sonra yeni kazaların olabileceği düşünülerek vatandaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda gerek orta refüjde gerekse de yaya kaldırımlarına korkuluk yapımı çalışmasını başlattık. Amacımız Tanjant yolundan karşıya geçmek isteyen vatandaşlarımızı mevcut yaya geçitlerine yönlendirmektir. Başlattığımız korkuluk çalışması bu ay içerisinde tamamlanacaktır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 14:16:34
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 14:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nergis IP: 88.226.159.xxx Tarih : 20.06.2006 11:37:19
güzel bi fikir gayet de hoş olmuş ama nedense böyle şeyler insanların hayatına mal olduktan sonra akıllara gelebiliyo keşke canlar yanmadan önce düşünülseydi....