5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Taraftar kartı tanıtıldı

Trabzonspor taraftar kartının tanıtımı Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

 


Gineli yıldız Yattara ve takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in de hazır bulunduğu tanıtım töreninde bir konuşma yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, taraftar kartının avantajlarına değinerek, yeni proje olmasına rağmen ilginin sevindirici olduğunu söyledi. İlk etapta 150 bin taraftar kartına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Şener, kartın taraftarlara geniş imkanlar sunduğunu ifade etti. Dünyanın her köşesinde Trabzonspor taraftarının bulunduğuna dikkat çeken Başkan Şener, "Dünyanın her
köşesinde Trabzonspor gibi bir camianın, taraftarıyla kulübü arasındaki bağı kuracak en önemli unsurun taraftar kartı olacağına inanıyoruz. Bu yolla taraftarlarımızın kulübe ulaşmaları hem de kendileriyle düzenli bir iletişim kurulması sağlanacaktır. Yeni bir proje olmasına ve tanıtımlara henüz başlamamamıza rağmen kombine kartlar ile taraftar kartlarına gösterilen ilgi oldukça sevindiricidir. Önümüzdeki yıldan itibaren taraftarlar, taraftar kartlarının getireceği avantajdan yararlanacak, ayrıca bilet satışlarında da öncelik tanınacak. Ayrıca kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Trabzonsporcell Projesi ile taraftar kartı taraftarlara geniş imkanlar sunacaktır. Taraftar kartı sayısındaki artış kulübümüzün gücünü göstermesi açısından büyük bir önem taşımaktadır. İlk etapta 100-150 bin civarında taraftar kartına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.


Tanıtım törenine Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Mali Sayman Mahmut Aksu, yönetim kurulu üyeleri Ali Sürmen ve Levent Erkuloğlu, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal da katıldı.
İlk taraftar kartını Kulüp Başkanı Sadri Şener alırken, takım kaptanı Hüseyin Çimşir ve Gineli yıldız Yattara taraftar kartı önünde basın mensuplarına poz verdi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 17:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?