5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Taraftar kenetlendi

Farozlular ve Trabzonlu Gençler Taraftar Dernekleri adına açıklama yapan Erol Çelik, Trabzonspor'un yakaladığı havada hata arama yerine taraftarlar olarak Galatasaray maçında üzerlerine düşeni yaparak takımlarını maçın bitiş düdüğüne kadar destekleyeceklerini söyledi.


Trabzonspor'un hafta sonunda Galatasaray ile evinde çok önemli bir müsabakaya çıkacağını ifade eden Erol Çelik, "Takımımız kendi evinde Denizlispor ve Konyaspor karşısında hiç beklemdiğimiz kötü sonuçlar aldı, ama yine de zirvede yer alıyor. Bugünlerde hata arama yerine taraftarlar olarak trübünlerdeki yerimizi alarak takımımızı destekleyeceğiz" dedi.
Trabzonspor'un plakasından esinlenerek oluşturulan "61. dakika şovlarını" trübün geneline yayarak takımlarına destek olacaklarını belirten Çelik, "Herkes hata yapabilir. Trabzonspor'un da bazı maçlarda hataları olabilir. Biz bunları hata olarak görmüyoruz. Takım gereken şekilde oynamıyor, yönetimde hata olabilir, hoca da hata olabilir, ama bunları şu anda aramanın hiçbir anlamı yoktur. Takımımız böyle bir hava yakalamışken bizler taraftar olarak üzerimize düşen görevi yaparak, Trabzonspor'u destekleyeceğiz. Bu sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Lig bittiğinden gerekli tebkileri gerekli yerlere veririz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?