5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Taraftar Sivas'a gidiyor

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı. takımlarını desteklemek için gece yarısı Trabzon'dan Sivas'a otobüslerle hareket edeceklerini söyledi.


Trabzonspor'un sezonun en önemli maçına çıkacağını belirten Fındıkçı, "Ligin bu önemli virajında, takımımızı yalnız bırakmak istemiyoruz. Bize göre sezonun en önemli maçı. Bu maçtan sonra takımımız ya ligde şampiyonluk için mücadele edecek ya da Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edecek. Bu bilincinde olan taraftarlar olarak takımımızı Sivas'ta yalnız bırakmak istemiyoruz. Oyuncularımıza yalnız olmadıklarını, taraftarın yanında olduğunu göstermek istiyoruz" dedi.


Sivas halkının kendilerini misafirperver bir şekilde karşılayacağına inandığını belirten Mehmet Fındıkçı, "Biz oraya kavgaya değil takımımızı desteklemeye gidiyoruz. Sivas taraftarını biz burada nasıl karşılamışsak onlarında bizleri aynı misafirperverlikle karşılayacaklarına inanıyoruz. Centilmence bir maç olacak ve biz de takımımızı aynı centilmenlik içinde destekleyip Trabzon'a mutlu bir şekilde döneceğiz" diye konuştu.


Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt ise şampiyonluk mücadelesi veren Bordo-mavili takım Sivas'ta yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
Sezonun en önemli maçına Sivasspor karşısında çıkacaklarını belirten Söğüt, "Trabzonspor taraftarına yakışır bir şekilde takımımızı destekleyip Trabzon'a dönmek istiyoruz. Gece yarısı otobüslerle Trabzon'dan ayrılarak Sivas'a gideceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 17:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?