30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Taraftardan imza kampanyası

Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Vestel Manisspor Başkanı Haluk Çubukçu'nun Trabzon'dan ve Trabzonspor camiasında özür dilemesi için imza kampanyası başlattı.

Trabzon'un Zorlu Grand Otel ve Vestel Mağazası'nın bulunduğu bina karşısında yer alan İpek Yolu İş Merkezi önünde başlatılan imza kampanyasına Trabzon halkı büyük bir ilgi gösterdi. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu'nun Vestel Grubu'nun sponsorluk desteğini Manisaspor üzerinden çekmesini Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği karara bağlamasını basiretsiz yöneticilik yapmasına bağladıklarını belirterek, "Vestel Grubu'nun Manisaspor'dan sponsorluğunu çekmesini Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası TFF verdiği kararlara dayandırması ve Trabzonspor'un TFF ile olan ilişkilerini kastederek ilişkilendirmesini, Haluk Çubukçu'nun basiretsiz yöneticilik yapmasına bağlıyoruz" dedi.

Tüm Trabzonlular'ın da bildiği gibi Zorlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafız Zorlu'nun gençlik yıllarını Trabzon'da yaşamış ve Trabzon'da büyük bir saygınlığı olan iş adamı olduğunu belirten Özal, "Biz Trabzonspor taraftarları olarak eminiz ki, Haluk Çubukçu'nun Trabzonspor üzerinden prim yapmaya çalışmasından Ahmet Nafız Zorlu'nun bilgisi yoktur. Haluk Çubukçu tarafından yapılan bu açıklamanın Sayın Ahmet Nafız Zorlu tarafından dikkate alınacağına, Vestel Grubu olarak ve Haluk Çubukçu olarak Trabzon'dan ve Trabzonspor camiasından bir özür dilemesini beklemekteyiz" diye konuştu.

Haluk Çubukçu özür dileyene kadar imza kampanyasına devam edeceklerini söyleyen Özal, "Trabzonspor taraftarı dostunu düşmanını bilen, haddini aşan kişilere karşı gerekli yaptırımları yaptırmak için en kötü günde bile takımına sahip çıkan bir taraftardır. Zorlu Grand Hotel karşısında Haluk Çubukçu'nun özür dilemesi için imza kampanyası başlattık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 17:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?