6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Taraftardan siyasetçilere tepki

TRABZONSPOR TARAFTARLARINDAN SİYASETÇİLERE TEPKİ

Trabzon Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan, Trabzonspor'un siyasi parti temsilcilerinin kullanacağı bir oyuncak olmadığını belirterek, Bordo-mavili kulüp üzerinden prim yapma çalışmalarının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Kalkan yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ismini kullanarak prim yapmaya çalışan siyasi parti temsilcilerine tepki gösterdi. Geçmişten ders çıkartarak geleceğe bakmak zorunda olduklarını belirten Kalkan, "Yakşalık 2 ay sonra takımımız Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçları oynayacak. Bu doğrultuda takımımıza yön verecek eylemler içinde bulunmamız daha doğru olacaktır. Elbette geçmişten dersler çıkartarak geleceğe bakmalıyız ama asla geçmişe takılıp kalmamalıyız" dedi.

"Trabzonspor taraftarı olarak şehre gelen tüm siyasetçilerin takımımızı koz olarak kullanarak prim yapmaya çalışmaları bizleri derinden üzüyor" diyen Kalkan, şunları söyledi:

"Trabzonspor'u bir koz olarak görüp, mitinglerde bu olaylardan prim yapmaya çalışmaları bizi derinden üzüyor. Şehrimize gelen siyasetçilerin Trabzonspor üzerinden değil şehrimize yapacak oldukları hizmetlerden bahsetmelerini temenni ediyoruz. Bu tür konuşmalarla birlikte halkımız daha fazla gerilip, şu sıcak yaz aylarında soğuk bir hava estiriyorlar. Bundan sonra sporla siyaseti Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarları olarak ayırt etmeliyiz. Fırtına Gençlik Grubu olarak, yönetimimizden önümüzdeki sezon

için takımımıza direk katkı yapacak futbolcular transfer etmelerini arzu ediyoruz. Yapacakları bu transferlerle takımımızın Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de başarılı olmasını bekliyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:33:01
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?