5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Taraftardan taraftara sitem

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Fatih Tekke isminin önemli olduğunu ancak stadyumda seslendirilmesinin Trabzonspor'a zarar verdiğini söyledi.


Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Trabzonspor'un, Fransa'nın Toulouse takımıyla oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi taraftarı uyardı.
Fatih Tekke isminin Trabzonspor camiası için önemli olduğunu belirten Fındıkçı, "Fatih Tekke Trabzonspor camiası için önemli bir isim ancak stadyumda seslendirilmesinin hem oyuncunun kendisine hem de Trabzonspor'a zarar veriyor. Fatih Tekke diye bağırmak saha da mücadele eden oyuncularımıza haksızlık oluyor. Onların morallerinin bozulmasını ve mücadele güçlerinin düşmesine neden oluyor. Bundan en çok zararıda Trabzonspor ve bizler çekiyoruz" dedi.


Toulouse maçında durum ne olur ise olsun taraftar olarak takımın yanında olmak zorunda olduklarını belirten Fındıkçı, "Biz Bordo-mavili renklerin taraftarıyız. Kişileri sayarız, sahada mücadele edeni severiz ama biz asla şahısların taraftarı olamayız. Doğru veya yanlış Fatih Tekke transfer edilmedi. Takımda yer almıyor. Biz sahada mücadele eden kişilere destek olmalıyız ki Trabzonspor'u istediğimiz hedeflere doğru taşısınlar. Fatih Tekke diye bağırmanın kimseye faydası olmaz. Trabzonspor'un zarar
çekmesini Fatih Tekke'de istemez" diye konuştu.
Yarınki karşılaşmada itici güç olacaklarını belirten Mehmet Fındıkçı, "Toulouse karşısında takımın itici gücü olacağız. Bizde taraftarlar olarak Avrupa'da olmak istiyoruz. Yarınki fırsatı da en iyi şekilde kullanıp takımımıza sahip çıkarak onlara destek olacağız. Rakip ile 180 dakikalık maç oynayacağız. İlk maçta avantajlı skor'u elde etmek için taraftar olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmalıyız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?