30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Taraftardan yönetime seçim çağrısı

Trabzonspor taraftarları, yönetime seçim çağrısında bulundu. 

Brezilyalı teknik adam Lazaroni yönetiminde lige şampiyonluk hedefi ile başlayan Trabzonspor, ligin 4. haftasında oynanan Denizlispor maçının ardından Lazaroni ile yollarını ayırırken, takımın başına daha önce Trabzonspor'u çalıştıran Ziya Doğan'ı getirdi. Üst üste kazanılan derbi maçların ardından tüm dikkatleri üzerlerine çeken Bordo-mavililer, daha sonra oynadıkları 7 lig maçında galibiyet yüzü göremedi. Trabzonspor'un bu durumu taraftarı kahrederken, Fatih Tekke'nin sezon başında satılışının ardından Bordo-mavililerin Brezilyalı yıldız Marcelinho'nun da satılması ve henüz beklenen transferlerin gerçekleştirilmemesi Trabzonspor yönetimine olan tepkileri artırdı. 

Trabzonspor taraftarlarının sanal alemdeki en büyük iki internet sitesi bordomavi.net ve kalearkasi.net ortak yayınladıkları bildiri ile Trabzonspor yönetimine seçim çağrısında bulundu. Trabzonspor'un iyi yönetilemediği görüşlerinin yer aldığı bildiride şu ifadelere yer verildi: "Biz, Trabzonspor taraftarlarıyız! Yaşananları, bize yaşatılanları "NET" olarak görüyoruz. Hayatımızın en büyük değeri Trabzonspor'umuzun hızla kan kaybettiğini ve görev başında olan kişilerin bu durumdan kurtulmak adına hiçbir olumlu adım atamadığını üzülerek görüyoruz. Bir de ileriye bakıyoruz ve planlı, yeni bir yönetimin gelebileceği kadar uygun bir süre sonunda bir "seçimli kongre" yapılması gerekliliğini görüyoruz." 

Bu kulübün gerçek ve değişmez sahibinin Trabzonspor taraftarları olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Mevcut yönetimin hiç vakit kaybetmeden bir seçim takvimi belirlemesini ve yönetime talip olanların ortaya çıkıp gerekli hazırlıklarını tamamlayabilecekleri uygun bir zaman tespit ederek bir seçimli kongre tarihi ilan etmesini istiyor ve bekliyoruz. Trabzonspor Yönetimi'nin, içinde bulunulan "ahval ve şeraitte" kulübümüze yapacakları en büyük hizmet olacak seçimli kongre kararını Trabzonspor'dan esirgememelerini umuyoruz. Kamuoyunun dikkatine sunarız. bordomavi.net &" kalearkasi.net."
iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 12:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?